زمان و نحـوه ثبت نام، شرایط و مـدارک لازم برای پذیرفته شدگان

آزمون کارشناسی ارشد سال96

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی شما در موسسه آموزش عالی میرداماد گرگان به اطلاع می رساند ثبت نام از پذيرفته شدگان در دو مرحله، مرحله اول به صورت اینترنتی و مرحله دوم به صورت حضوری انجام می گیرد خواهشمند است قبل از مراجعه و یا تماس با موسسه موارد زیر را رعایت فرمایید:

زمان شروع ثبت نام حضوری

روز دوشنبه مورخ 96/06/13 لغایت چهارشنبه 96/06/15

از ساعت 8 الی 14 میباشد.

فرایند انجام ثبت نام :

مرحله اول: مراجعه به وب سایت موسسه(http://www.mirdamad.ac.ir) و ثبت نام اینترنتی که شامل مراحل زیر است:

زمان شروع ثبت نام اینترنتی از ساعت 24 روز دوشنبه مورخ 96/06/14 می باشد.

1. ورود به سیستم ثبت نام الکترونیکی و تکمیل فرم های اطلاعات پایه، تکمیلی و تحصیلی

2. بارگذاري (Upload) مدارک اسکن شده

قبل از ورود به سايت و تكميل فرم ها،‌ مدارك زير را اسكن نموده و در هنگام تكميل فرم ها بارگذاري نماييد.

عكس رنگی( Width:1.8 Cm - Height:2.2 Cm - Resolution:300Pixels/inch )

*تذکر مهم : عکس را حتما با مشخصات خواسته شده ارسال نمایید

كارت ملي (پشت و روی کارت در یک برگ)

صفحات اول و دوم و سوم شناسنامه (هر دو صفحه در یک برگ)

مدركي دال بر وضعيت نظام وظيفه مخصوص برادارن (مانند تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا برگه لغو معافیت دوره کاردانی یا کارشناسی)

اصل دانشنامه کاردانی/ اصل دانشنامه کارشناسی یا گواهی موقت

3. پرداخت شهریه

در مرحله پنجم از مراحل ثبت نام اینترنتی انجام می شود(پرداخت شهریه فقط بصورت اینترنتی بوده و به وسیله کلیه کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب با داشتن شماره 16 رقمی روی کارت، رمز دوم کارت(قابل دریافت از دستگاه های خودپرداز(ATM))، شماره 3 یا 4 رقمی پشت یا روی کارت(CVV2) و تاریخ انقضای کارت امکان پذیر است.)

*تذکر مهم : (توصیه می شود متقاضیان پسری که مشکل نظام وظیفه دارند قبل از پرداخت شهریه حتما به اداره نظام وظیفه خانم نوروزی مراجعه نمایند و پرداخت شهریه را پس از تعیین وضعیت نظام وظیفه انجام دهند)

4. چاپ فرم ها و امضاء آنها

*تذکر 1 : چاپ فرم های مربوطه و کپی مدارک مورد نیاز قبل از مراجعه حضوری و بر عهده پذیرفته شدگان می باشد.

مرحله دوم: مراجعه به موسسه در روز و تاریخ تعیین شده و ثبت نام حضوری با تحویل اصل مدارک و فرم های چاپ شده به واحد های مربوطه بترتیب زیر:

****لازمه ثبت نام حضوری ثبت نام اینترنتی است و فقط از متقاضیانی که ثبت نام اینترنتی را انجام داده اند ثبت نام حضوری بعمل می آید. ****

5. مراجعه به اداره نظام وظیفه خانم نوروزی (برای دانشجویان پسری که مشکل نظام وظیفه دارند)

6. مراجعه به کارشناس آموزش (آقای مصدق) جهت تایید و امضاء فرم های چاپ شده از سایت

7. مراجعه به کارشناسان مالی جهت تایید و امضاء فرم شهریه چاپ شده از سایت(خانم هلاکویی و خانم احمدی)

مراحل پرداخت شهریه

الف ثبت نام الکترونیکی ( پرداخت کامل شهریه ترم )

از قسمت پرداخت شهریه به یکی از درگاه های بانک متصل شده با وارد نمودن مشخصات کارت خود ( شماره کارت ، رمز دوم ، CVV2 ، تاریخ انقضاء کارت ) اقدام به پرداخت کامل شهریه می نمایید.

ب تسهیلات وام قرض الحسنه مهر ایران ( دانشجویان محترم می توانند کل شهریه تا پایان تحصیل را از وام با کارمزد 4% و ضمانت موسسه استفاده نمایند)

1 دریافت فرم وام از انتشارات موسسه

2- مراجعه به کارشناس اموزش مربوطه و تکمیل فرم

3- تایید فرم توسط معاونت

آموزش ( دکتر باقری)

4- مراجعه به واحد مالی ( خانم هلاکوئی- خانم احمدی )

5- تکمیل مدارک و فرم های وام توسط دانشجو

6- استعلام دانشجو و تکمیل فرایند وام توسط بانک

مدارک لازم جهت اخذ وام بانک قرض الحسنه مهر ایران

کپی شناسنامه و کارت ملی وام گیرنده ( سه سری از تمام صفحات )

قبض محل سکونت وام گیرنده ( آب یا برق یا گاز )

دو فقره چک به میزان 125% مبلغ وام ( یکی در وجه بانک قرض الحسنه مهر ایران و دیگری در وجه موسسه آموزش عالی میرداماد گرگان)

کپی شناسنامه و کارت ملی صاحب چک

ج- پرداخت نقدی شهریه ثابت و الباقی شهریه طی 3 فقره چک

1-تحویل چک ها به امور مالی

2- از طریق ثبت نام الکتریکی قسمت پرداخت شهریه ، به یکی از درگاه های بانک متصل شده و با وارد نمودن نمودن مشخصات کارت خود ( شماره کارت ، رمز دوم ، CVV2 ، تاریخ انقضاء کارت ) اقدام به پرداخت شهریه ثابت می نمایید.

8. تحویل فرم ها و مدارک خواسته شده به کارشناس رشته

مدارك لازم جهت ثبت نام حضوری و تكميل پرونده مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته(آزمون کارشناسی ارشد)

يك نسخه چاپي از فرم هاي تكميل شده در سایت

شش (6) قطعه عكس 4*3 جديد رنگي يا سياه و سفيد (( رعايت حجاب اسلامي الزامي ميباشد . .))

اصل شناسنامه و سه برگ كپي از تمام صفحات آن (صفحه اول و دوم در یک برگ)

اصل كارت ملي و يك برگ كپي (پشت و رو )

مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید:

*کپی کارت پایان /معافیت خدمت

*معافیت تحصیلی کارشناسی ارشد

*لغو معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی

*برگه سبز اعزام به خدمت

اصل دانشنامه پايان تحصيلات دوره کارشناسی و تصویر آن

ریزنمرات همراه با مهر و امضاء دوره کارشناسی و تصویر آن

اصل دانشنامه پايان تحصيلات دوره کاردانی و تصویر آن

ریزنمرات همراه با مهر و امضاء دوره کاردانی و تصویر آن

آن دسته از پذیرفته شدگانی که به هنگام ثبت نام و شرکت در آزمون دانشجوی سال آخر بوده اند و حداکثر تا تاریخ 31/06/96 فارغ التحصیل می شوند ، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه 271 دفترچه پیوست را در زمان ثبت نام ارائه نمایند.

*پذیرفته شدگانی که جزء خانواده شهدا و جانبازان (25% به بالا ) می باشند کپی کارت بنیاد شهید خود را همراه داشته باشند.

*تذکر 2 : مدارك تحويل داده شده به واحد های مربوطه به هيچ عنوان مسترد نمي گردد. لذا قبل از تحويل مدارك از آن ها كپي تهيه نماييد.

از پذيرفته‌ شدگاني‌كه‌ حداكثر تا تاريخ‌ 96/06/31 فارغ‌التحصيل‌ نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و ضمن‌ كان‌ لم‌ يكن تلقي‌ شدن‌ قبولي‌ آنان ‌طبق‌ مقررات‌ با آنان‌ رفتار خواهد شد.

در هرمرحله‌ از ثبت‌نام‌ و هنگام‌ تحصيل‌، چنانچه‌ مشخص‌ گردد كه‌ داوطلبي‌ حقايق‌ را كتمان‌ نموده‌ و يا اطلاعات غلطي ارائه و واجد شرايط نمي‌باشد، قبولي‌ وي‌كان‌لم‌ يكن‌ تلقي‌ شده‌ و طبق‌ مقررات‌ با وي‌ رفتار خواهد شد.

مکان ثبت نام :

گرگان-خیابان ولیعصر(عج)-جنب عدالت 4-موسسه آموزش عالی میرداماد