زمان و نحـوه ثبت نام، شرایط و مـدارک لازم برای پذیرفته شدگان آزمون سراسری (کارشناسی پیوسته) سال 96

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی شما در موسسه آموزش عالی میرداماد گرگان به اطلاع می رساند ثبت نام از پذيرفته شدگان در دو مرحله، مرحله اول به صورت اینترنتی و مرحله دوم به صورت حضوری انجام می گیرد خواهشمند است قبل از مراجعه و یا تماس با موسسه موارد زیر را رعایت فرمایید:

فرایند انجام ثبت نام :

مرحله اول: مراجعه به وب سایت موسسه(http://www.mirdamad.ac.ir) و ثبت نام اینترنتی که شامل مراحل زیر است:

زمان شروع ثبت نام اینترنتی از ساعت 12 شب

روز دوشنبه مورخ 96/06/27 تا چهارشنبه 96/06/29 برای کلیه رشتهها میباشد.

1.     ورود به سیستم ثبت نام الکترونیکی و تکمیل فرم های اطلاعات پایه، تکمیلی و تحصیلی

2.     بارگذاري (Upload) مدارک اسکن شده

قبل از ورود به سايت و تكميل فرم ها،‌ مدارك زير را اسكن نموده و در هنگام تكميل فرم ها بارگذاري نماييد.

عكس رنگی (Width:1.8 Cm - Height:2.2 Cm - Resolution:300Pixels/inch)

*تذکر مهم : عکس را حتما با مشخصات خواسته شده ارسال نمایید

كارت ملي (پشت و روی کارت در یک برگ)

صفحات اول و دوم شناسنامه (هر دو صفحه در یک برگ)

مدركي دال بر وضعيت نظام وظيفه مخصوص برادارن (مانند تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم )

اصل مدرک دوره متوسطه

اصل مدرک دوره پیش دانشگاهی

رسید تاییدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی (جهت تهیه این رسید با در دست داشتن تصویرمدرک پیش دانشگاهی به دفاتر خدمات پستی مراجعه نموده و فرم درخواست تاییدیه تحصیلی را تکمیل نمایید همچنین می توانید فرم مورد نظر را پس از تکمیل فرم های اطلاعات پایه، تکمیلی و تحصیلی از قسمت چاپ فرم های ثبت نامی تهیه کنید)

ریز نمرات سال سوم متوسطه

ریز نمرات دوره پیش دانشگاهی

3.    پرداخت شهریه

در مرحله پنجم از مراحل ثبت نام اینترنتی انجام می شود(پرداخت شهریه فقط بصورت اینترنتی بوده و به وسیله کلیه کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب با داشتن شماره 16 رقمی روی کارت، رمز دوم کارت(قابل دریافت از دستگاه های خودپرداز(ATM))، شماره 3 یا 4 رقمی پشت یا روی کارت(CVV2) و تاریخ انقضای کارت امکان پذیر است.)

*تذکر مهم 1: چنانچه دانشجو پس از نام نویسی و قبل از شروع کلاس ها انصراف خود را اعلام نماید براساس ماده 4 و تبصره ذیل همین ماده از آئین نامه جدید نحوه پرداخت شهریه تاریخ 1394/03/31 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات شهریه پرداختی اعم از ثابت و متغییر (در مقطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته تا سقف 16 واحد نظری و در مقطع کارشناسی ارشد تا سقف 8 واحد نظری) به عنوان هزینه انصراف محسوب شده و برگشت داده نمی شود.

*تذکر مهم 2 : (توصیه می شود متقاضیان پسری که مشکل نظام وظیفه دارند قبل از پرداخت شهریه حتما به اداره نظام وظیفه خانم نوروزی مراجعه نمایند و پرداخت شهریه را پس از تعیین وضعیت نظام وظیفه انجام دهند)

*تذکر مهم 3 : خانواده های شاهد قبل از پرداخت شهریه به امور مالی مراجعه نمایند.

4.    چاپ فرم ها و امضاء آنها

*تذکر: چاپ فرم های مربوطه و کپی مدارک مورد نیاز قبل از مراجعه حضوری و بر عهده پذیرفته شدگان می باشد.

مرحله دوم: مراجعه به موسسه در روز و تاریخ تعیین شده و ثبت نام حضوری با تحویل اصل مدارک و فرم های چاپ شده:

زمان شروع ثبت نام حضوری از ساعت 8 صبح

روز دوشنبه مورخ 96/06/27 تا چهارشنبه 96/06/29 برای کلیه رشتهها میباشد.

****لازمه ثبت نام حضوری ثبت نام اینترنتی است و فقط از متقاضیانی که ثبت نام اینترنتی را انجام داده اند ثبت نام حضوری بعمل می آید. ****

5. تحویل فرم ها و مدارک خواسته شده به کارشناس رشته(مدارك لازم جهت ثبت نام حضوری مقطع کارشناسی پیوسته(آزمون سراسری) )

o        يك نسخه چاپي از فرم هاي تكميل شده در سایت

o        اصل شناسنامه و سه برگ كپي از تمام صفحات آن (سایز A4)

o        اصل كارت ملي و دو برگ كپي (پشت و رو (سایز A4))

o        شش (6) قطعه عكس 4*3 تمام رخ پشت نويسي شده (( رعايت حجاب اسلامي الزامي ميباشد . .))

o        مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید:

*کپی کارت پایان /معافیت خدمت

*معافیت تحصیلی کاردانی

*برگه سبز اعزام به خدمت

o     اصل مدر ك پايان تحصيلات دوره متوسطه و 2 سری کپی

o     اصل ریزنمرات پايان تحصيلات دوره متوسطه و 2 سری کپی

oاصل مدر ك پايان تحصيلات دوره پیش دانشگاهی و 2 سری کپی

o     اصل ریزنمرات پايان تحصيلات دوره پیش دانشگاهی و 2 سری کپی

o     اصل تاییدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی یا فیش درخواست تاییدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی

*تذکر: مدارك تحويل داده شده به واحد های مربوطه به هيچ عنوان مسترد نمي گردد. لذا قبل از تحويل مدارك از آن ها كپي تهيه نماييد.

گرگان-خیابان ولیعصر(عج)-جنب عدالت 4-موسسه آموزش عالی میرداماد

Top of Form