زمان و نحـوه ثبت نام، شرایط و مـدارک لازم برای پذیرفته شدگان

آزمون کارشناسی ارشد سال97

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی شما در موسسه آموزش عالی میرداماد گرگان به اطلاع می رساند ثبت نام از پذيرفته شدگان در دو مرحله، مرحله اول به صورت اینترنتی و مرحله دوم به صورت حضوری انجام می گیرد خواهشمند است قبل از مراجعه و یا تماس با موسسه موارد زیر را رعایت فرمایید:

زمان شروع ثبت نام حضوری

روز چهارشنبه مورخ 97/06/14 لغایت دوشنبه 97/06/19

از ساعت 8 الی 14 میباشد.

فرایند انجام ثبت نام :

مرحله اول: مراجعه به وب سایت موسسه(http://www.mirdamad.ac.ir) و ثبت نام اینترنتی که شامل مراحل زیر است:

زمان شروع ثبت نام اینترنتی از روز چهارشنبه مورخ 97/06/14 می باشد.

1. ورود به سیستم ثبت نام الکترونیکی و تکمیل فرم های اطلاعات پایه، تکمیلی و تحصیلی

2. بارگذاري (Upload) مدارک اسکن شده

قبل از ورود به سايت و تكميل فرم ها،‌ مدارك زير را اسكن نموده و در هنگام تكميل فرم ها بارگذاري نماييد.

عكس رنگی( Width:1.8 Cm - Height:2.2 Cm - Resolution:300Pixels/inch )

*تذکر مهم : عکس را حتما با مشخصات خواسته شده ارسال نمایید

كارت ملي (پشت و روی کارت در یک برگ)

صفحات اول و دوم و سوم شناسنامه (هر دو صفحه در یک برگ)

مدركي دال بر وضعيت نظام وظيفه مخصوص برادارن (مانند تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا برگه لغو معافیت دوره کاردانی یا کارشناسی)

اصل دانشنامه کاردانی/ اصل دانشنامه کارشناسی یا گواهی موقت

3. پرداخت شهریه

پرداخت شهریه با مراجعه حضوری به واحد مالی و با داشتن کارت اعتباری عضو شتاب امکان پذیر می باشد.

*تذکر مهم : (توصیه می شود متقاضیان پسری که مشکل نظام وظیفه دارند قبل از پرداخت شهریه حتما به اداره نظام وظیفه آقای ابراهیمی مراجعه نمایند و پرداخت شهریه را پس از تعیین وضعیت نظام وظیفه انجام دهند)

4. چاپ فرم ها و امضاء آنها

*تذکر 1 : چاپ فرم های مربوطه و کپی مدارک مورد نیاز قبل از مراجعه حضوری و بر عهده پذیرفته شدگان می باشد.

مرحله دوم: مراجعه به موسسه در روز و تاریخ تعیین شده و ثبت نام حضوری با تحویل اصل مدارک و فرم های چاپ شده به واحد های مربوطه بترتیب زیر:

****لازمه ثبت نام حضوری ثبت نام اینترنتی است و فقط از متقاضیانی که ثبت نام اینترنتی را انجام داده اند ثبت نام حضوری بعمل می آید. ****

5. مراجعه به اداره نظام وظیفه آقای ابراهیمی (برای دانشجویان پسری که مشکل نظام وظیفه دارند)

6. مراجعه به کارشناس آموزش (خانم نوروزی) جهت تایید و امضاء فرم های چاپ شده از سایت

7. مراجعه به کارشناسان مالی جهت تایید و امضاء فرم شهریه چاپ شده از سایت(خانم هلاکویی و خانم دزیانی)

پذیرفته شدگان در ترم اول

از تخفیف 10000000ریالی شهریه

برخوردار می باشند.

مدارك لازم جهت ثبت نام حضوری و تكميل پرونده مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته(آزمون کارشناسی ارشد)

يك نسخه چاپي از فرم هاي تكميل شده در سایت

شش (6) قطعه عكس 4*3 جديد رنگي يا سياه و سفيد (( رعايت حجاب اسلامي الزامي ميباشد . .))

اصل شناسنامه و سه برگ كپي از تمام صفحات آن (صفحه اول و دوم در یک برگ)

اصل كارت ملي و يك برگ كپي (پشت و رو )

مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید:

*کپی کارت پایان /معافیت خدمت

*معافیت تحصیلی کارشناسی ارشد

*لغو معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی

*برگه سبز اعزام به خدمت

اصل دانشنامه پايان تحصيلات دوره کارشناسی و تصویر آن

ریزنمرات همراه با مهر و امضاء دوره کارشناسی و تصویر آن

اصل دانشنامه پايان تحصيلات دوره کاردانی و تصویر آن

ریزنمرات همراه با مهر و امضاء دوره کاردانی و تصویر آن

آن دسته از پذیرفته شدگانی که به هنگام ثبت نام و شرکت در آزمون دانشجوی سال آخر بوده اند و حداکثر تا تاریخ 31/06/97 فارغ التحصیل می شوند ، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه 271 دفترچه پیوست را در زمان ثبت نام ارائه نمایند.

*پذیرفته شدگانی که جزء خانواده شهدا و جانبازان (25% به بالا ) می باشند کپی کارت بنیاد شهید خود را همراه داشته باشند.

*تذکر 2 : مدارك تحويل داده شده به واحد های مربوطه به هيچ عنوان مسترد نمي گردد. لذا قبل از تحويل مدارك از آن ها كپي تهيه نماييد.

از پذيرفته‌ شدگاني‌كه‌ حداكثر تا تاريخ‌ 97/06/31 فارغ‌التحصيل‌ نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و ضمن‌ كان‌ لم‌ يكن تلقي‌ شدن‌ قبولي‌ آنان ‌طبق‌ مقررات‌ با آنان‌ رفتار خواهد شد.

آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه كليه واحدهاي درسي آنان تا 97/06/31 با موفقيت به اتمام برسد ولي زمان اعلام فراغت از تحصيل آنان به هر علت (به شرطي كه براي نيمسال اول سال تحصيلي 98-97 واحدي اخذ نكرده باشند و يا واحد درسي اخذ شده آنان به صورت معرفي به استاد باشد) تا تاريخ 97/09/30 باشد، مي‌توانند با ارائه گواهي مربوط به موسسه محل قبولي مراجعه نمايند.

معدل‌ کاردانی و ليسانس‌ پذيرفته‌ شده‌ بايد با معدلي‌ كه‌ قبلاً در زمان ثبت‌نام براي شركت در آزمون به‌ سازمان‌ اعلام‌ نموده‌، و يا در مراحل بعد اصلاح نموده است، يكسان‌ باشد، بديهي است از ثبت‌نام قطعي آن دسته از داوطلباني كه داراي مغايرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرك آنان كمتر از معدل اعلام شده به اين سازمان باشد) خودداري خواهد شد.

در هر مرحله‌ از آزمون (ثبت‌نام‌، پذيرش و يا هنگام‌ تحصيل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ گردد كه‌ داوطلبي‌ حقايق‌ را كتمان‌ نموده‌ و يا اطلاعات غلطي ارائه و واجد شرايط نمي‌باشد، قبولي‌ وي‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با وي‌ رفتار خواهد شد.

مکان ثبت نام :

گرگان-خیابان ولیعصر(عج)-جنب عدالت 4-موسسه آموزش عالی میرداماد