اطلاعيه

دانشجويان متقاضي وام شهريه مي توانند از تاريخ 21/08/97  الی 28/08/97 جهت ثبت نام اقدام نمایند.

(روزهای یکشنبه تا 5شنبه از ساعت 8-10)

(اولویت با دانشجویانی است که زودتر اقدام به ثبت نام نمایند)

(مهلت  ثبت نام تمدید نخواهد شد)

دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد حداکثر در 3 نوبت در طول 4نیمسال تحصیلی و مقطع کارشناسی پیوسته حداکثر در 6نوبت در طول 8نیمسال تحصیلی می توانند از تسهیلات صندوق رفاه استفاده نمایند.

سقف وام در هر نوبت برای مقاطع کاردانی و کارشناسی 000/000/5 ریال و برای مقطع کارشناسی ارشد000/500/11 ریال می باشد.

مراحل درخواست وام دانشجوئی:

مرحله اول : مراجعه به امورمالی موسسه و تحویل مدارک زیر

1-فرم مشخصات تکمیل شده

2-فرم درخواست وام شهریه تکمیل شده

3-سی دی حاوی اسکن کارت ملی (دورو) و صفحه اول شناسنامه

4-کپی کارت ملی ( دورو ) و صفحه اول شناسنامه

مرحله دوم : مراجعه به بانک مهر ایران ( شعبه شهید نامجو ) به همراه ضامن و ارائه مدارک و تشکیل پرونده در بانک

مرحله سوم : مراجعه به امور مالی موسسه جهت تاییدیه ثبت نام

تذکر:

. 1-دانشجویان ورودی جدید ودانشجوياني كه قبلا وام دريافت نموده اند باید مراحل بالا را انجام دهند

2-به دانشجويانی که مشروط و یا به هر دلیل انصراف و یا اخراج از تحصیل شده باشند وام  تعلق نميگيرد .

3-دانشجو و ضامن که دارای بدهی غیر جاری(سررسید گذشته،معوق،مشکوک الوصول)و یا چک برگشتی به صندوق یا سیستم بانکی در هر مرحله از دریافت تسهیلات باشند وام تعلق نمی گیرد.

*دانشجويان محترم مي توانند فرم هاي وام شهريه را از انتشارات یا از سایت موسسه تهيه نمايند.

آدرس بانک مهر ایران ( شعبه شهید نامجو ) : میدان کاخ ، خ لشکر